Panys Electrònics

Panys electrònics per al control d’accés físic a locals, clubs, fàbriques, botigues, recintes i particulars. Assessorament i facilitats.

ARGO

Un control d’accés intel·ligent. Argo és la solució ideal per al control dels accessos en l’àmbit residencial, petit comerç (petites empreses i oficines, estudis professionals, botigues), i lloguer vacacional o B&B (Bed & Breakfast).

Amb el seu telèfon intel·ligent i Argo App, pot obrir i gestionar els accessos a les portes que tenen instal·lades els dispositius ISEO de la sèrie Smart. Poden afegir-se o eliminar-se telèfons intel·ligents, targetes, etiquetes i codis PIN com a credencials d’obertura, assignant-los la validesa i franges horàries requerides.

Aries

La maneta amb placa electrònica Aries es pot instal·lar en gran part de les portes existents en el comerç.

Gràcies a la seva configuració, es pot combinar amb la majoria dels panys mecànics, oferint la màxima flexibilitat d’instal·lació.

aries_pany_electronic_cerradura_electronica
libra_pany_electronic_cerradura_electronica

Libra

Libra és l’innovador sistema de ISEO. El lector de credencials incorporat permet utilitzar diferents dispositius per a la gestió d’accessos com ara targetes, TAG RFID (de radiofreqüència) i telèfons mòbils.

Gràcies al seu sistema “wake up” automàtic patentat, detecta la proximitat dels dispositius d’obertura i activa la lectura de credencials, amb un consum baix en repòs.

X1R

Obrir la porta tan sols acostant-se a ella sense claus tradicionals, només amb un “codi electrònic” generat per una personal card.

Els panys electrònics x1R tenen les dimensions estàndards dels panys mecànics habituals, disposen dels mateixos accessoris i de les mateixes connexions elèctriques necessàries, tant en la realització de la porta com en la fase de la seva col·locació.

x1r_pany_electronic_cerradura_electronica
stylos_pany_electronic_cerradura_electronica

Stylos

Stylos inclou una sèrie de productes que formen una solució completa i modular per al control d’accessos off-line: Lectors de credencial, actuadors, alimentadors i targetes i tags.

La gamma base de lectors de credencials està composta per una combinació de lectors multiestàndard de targetes i tags contactless, teclat numèric i display gràfic (PAD).

Thesis 2.0

Thesis 2.0 pot transformar una simple porta en una entrada intel·ligent i, gràcies a les seves prestacions, la fa més segura i funcional.

Considerem, per exemple, una entrada residencial amb accés comunitari. Condició fonamental: pas sempre segur i accés reservat a residents i persones autoritzades.

thesis_pany_electronic_cerradura_electronica