Alarmes

A Bucofi Grup oferim el servei d’alarmes per a protegir la seva llar, comerços, oficines i indústria. Una alarma feta a mida per a tot tipus de necessitats.

alarmes_alarmas_security_system_casa_llar_home

Vivendes Particulars

Sistemes d’alarma pensats per a protegir, tant quan som a casa, com quan no hi som. Disposem de diferents nivells de qualitat i sofisticació, inclòs el vídeo-anàlisi, capaç de detectar petits animals com ocells o gats, evitant que es dispari l’alarma sense necessitat.

alarmes_alarmas_security_system_comercio_comerç_store

Establiments Comercials

Solucions adaptades als diferents tipus de negoci a protegir. Des de les sirenes i pulsadors d’avís silenciós, detectors de trencament de vidres, control d’accés dels diferents usuaris, fins a càmeres amb enviament inmediat a la central, per tal de poder comprovar falses alarmes.

alarmes_alarmas_security_system_oficinas_oficines_industria_office

Industries i Oficines

Solucions per tots els tamanys d’oficines i indústries, on, en moltes ocasions, les distàncies o les característiques de la nau o edifici fan impossible un cablejat segur. Instal.lem repetidors de senyal si és necessari, per tenir absolut control. També disposem de sistemes cablejats quan és més convenient.

alarmes_alarmas_security_system_central_receptora

Central Receptora d'Alarmes

Una bona alarma sense una central receptora de qualitat i que doni bon servei i seguretat. no té cap sentit.

És per això que hem escollit una de les millors centrals de Catalunya, amb més de 25 anys d’experiència.